Nieuws
DC Universe Online

DC Universe Online biedt gratis toegang tot 35 episodes

Negenjarig bestaan wordt gevierd met cadeaus

Geschreven door Dagmar De Groot op
Het negenjarig bestaan van DC Universe Online wordt gevierd met een gift voor bestaande en nieuwe spelers. Tot en met zeven februari zijn de episodes één tot en met vijfendertig gratis, zo wordt bekendgemaakt in een tweet.

DC Universe Online (DCUO) is een online multiplayer actie-game gecreëerd door Daybreak Game Company, Warner Bros. Interactive Entertainment en DC comics. Spelers creëren hun eigen held of slechterik en vechten samen met bekende personages uit het DC-universum. Het is in principe een gratis game, maar dat geldt niet voor de episodes waarmee spelers hun speelervaring kunnen verbreden.

De eerste vijfendertig episodes zijn vanaf nu gratis, tot en met zeven februari. Spelers kunnen deze episodes solo doorlopen of samen met een team en nemen het bijvoorbeeld op tegen Supergirl en Harley Quinn uit de jaren 1940. Spelers moeten wel minimaal leven 30 zijn om te mogen starten aan deze episodes. Nieuwe spelers moeten dus snel levelen als ze er nog op tijd bij willen zijn.

DC Universe Online is beschikbaar op pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Might and Magic: Chess Royale combineert auto chess met battle royale PlayStation 5 niet aanwezig op E3: logisch, maar gewaagd
2

Reacties op: DC Universe Online biedt gratis toegang tot 35 episodes

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Floppyhoofd_

  • 14 januari 2020 14:25
  Heb 'm hier gewoon nog in 't originele doosje liggen:p wat voelde ik me afgescheept zo snel ie free to play werdt XD

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  darkmanwls

  • 14 januari 2020 17:09
  @Floppyhoofd_ Ja, dat is mij met zoveel mmo's gebeurd. Ik hou enorm van mmo's, maar geen enkel ander genre is zo grillig. Games kunnen zomaar gratis worden (en daarmee vaak ook gelijk niet meer de moeite waard vanwege dat alles achter een paywall zit) of er zelfs helemaal mee ophouden. Ik zit nu in Final Fantasy 14, die ziet er naar uit dat ie voorlopig nog wel door gaat. Ik heb mijn mmo's het liefst gewoon met een sub zoals wow of ff14 of buy 2 play met een cosmetische shop zoals Elder scrolls online of guild wars 2. Maar met name de aziatische mmo's willen nog wel eens volgepropt zitten met "KOOP MIJ" popups.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.