Nieuws
Days Gone

Days Gone-regisseur: 'elementen van waarheid in Bloomberg-rapport'

'Waar rook is, is vuur''

Geschreven door Jacco Peek op
Days Gone-regisseur Jeff Ross zegt dat er een 'kern van waarheid' zit in het Bloomberg-artikel over Sony Bend. Dat zegt Ross in een interview met God of War- bedenker David Jaffe.

Afgelopen week verscheen een rapport van Bloomberg waarin bronnen melden dat een pitch voor Days Gone 2 werd afgewezen omdat de game 'ontwikkeling veel tijd kostte' en de game niet goed genoeg werd ontvangen.

Sony Bend werd vervolgens op een multiplayergame van Naughty Dog en een nieuw Uncharted-project gezet. Omdat de topmannen van Bend het niet eens zouden zijn met de invloed van Naughty Dog, zouden ze zijn gestopt met het project om aan een eigen, nieuwe titel te werken.

"Ik denk dat Jason een serieuze journalist is", antwoordt Ross op de vraag of hij het artikel te eenzijdig vindt. "En hij stopt een hoop integriteit in z'n verslag. Ik denk dat hij een diverse hoeveelheid onderzoek heeft gedaan. Onze relatie met Naughty Dog gaat terug helemaal naar 2009, en die is altijd goed geweest. Ze zijn altijd behulpzaam geweest. 

Er zijn altijd pijnpunten, maar ik denk dat er elementen van waarheid inzitten - ik denk dat het artikel klopt op basis van de bronnen. Ik denk dat hij een aantal goede bronnen heeft, ik geloof in hem en ik respecteer het artikel. Zelfs als het niet iedereens versie is van wat er is gebeurd."

Ross concludeert ook: 'waar rook is, is vuur wat het rapport betreft.

Naast een nieuwe Uncharted-project zou Naughty Dog ook werken aan een remake van The Last of Us, nadat ondersteunende Sony Visual Arts Group grotendeels opstapte.

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation 3-gebruikers melden ontbrekende patches PEGI beoordeelt Microsoft Flight Simulator voor Xbox One
0

Reacties op: Days Gone-regisseur: 'elementen van waarheid in Bloomberg-rapport'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.