Days Gone krijgt in juni gratis downloadbare content

Days Gone krijgt in juni gratis downloadbare content

Vanaf juni verschijnt er gratis downloadbare content voor de PlayStation 4-game Days Gone.

In juni komt er onder andere een nieuwe moeilijkheidsgraad voor de game uit genaamd Survival. Deze maakt het spel niet alleen moeilijker, het schakelt ook de fast travel-optie, de radar en de map uit. Wel kunnen spelers nieuwe trophies verdienen in deze modus.

In juni worden er tevens wekelijks nieuwe uitdagingen aan de game toegevoegd. Ook verschijnen er nieuwe motors en nieuwe groepen freakers ('hordes'). Sony is van plan de komende weken meer details over de dlc bekend te maken.

Days Gone is vanaf morgen beschikbaar op PlayStation 4. In het spel is de wereld getroffen door een pandemie die overlevenden naar het wildernis trokken om veilig te blijven van de zogenoemde 'freakers'. Als spelers moet je zien te overleven in de wildernis van de Amerikaanse staat Oregon. De speler moet met name via motor reizen naar verschillende locaties om in leven te blijven.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De previews zijn volgens mij wel goed, maar dit wordt geen day one purchase. Ik ben nog niet overtuigd op basis van wat we tot nu toe gezien hebben.

0

Aanbevolen voor jou