Day one-update voor Spyro Reignited Trilogy bedraagt 19GB | Gamer.nl

Day one-update voor Spyro Reignited Trilogy bedraagt 19GB | Gamer.nl

De day one-update van Spyro Reignited Trilogy bedraagt een bestandsgrootte van 19GB. Deze update bevat de overige twee games uit de Spyro-trilogie, aangezien alleen de eerste game op de fysieke disc te vinden is.

Spelers die vroeg een PS4-kopie bemachtigden van de game konden zien dat de grootte 31,42GB bedraagt zonder het toevoegen van enige updates. Met het uitvoeren van de update, die 19GB bedraagt, wordt echter een totale bestandsgrootte aangegeven van 67,48GB. Dit geeft aan dat de overige twee games Spyro 2: Ripto's Rage! en Spyro: Year of the Dragon op digitale wijze worden toegevoegd. De Xbox One-versie van de game toonde een vergelijkbare situatie.

Met het digitaal toevoegen van de overige twee games vragen spelers zich af waarom dit het geval is. Spelers suggereerden dat de ontwikkelaar, Toys for Bob, niet genoeg tijd had om alle drie de games op de disc te plaatsen en daarom ervoor koos om twee van de drie als download beschikbaar te stellen.

Spyro

Daarnaast werd bevestigd dat spelers Spyro: Ripto's Rage! en Spyro: Year of the Dragon niet kunnen spelen zonder de disc in het systeem te hebben

Eerder werd bekend dat Activision momenteel geen Switch-versie gepland heeft staan voor Spyro Reignited Trilogy, ondanks meerdere meldingen van een eventuele Nintendo-versie van de game.

Spyro Reignited Trilogy is vanaf vandaag beschikbaar voor Xbox One en PlayStation 4. Verwacht binnenkort de review op Gamer.nl.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou