Day One patch Red Dead Redemption 2 bedraagt 3GB | Gamer.nl

Day One patch Red Dead Redemption 2 bedraagt 3GB | Gamer.nl

De grootte van de Day One patch voor Red Dead Redemption 2 is bekendgemaakt. De patch bedraagt gemiddeld 3GB en bevat een aantal verbeteringen en bug fixes om de game optimaal te laten presteren.

Rockstar raadt aan om de patch te downloaden voordat de game voor het eerst wordt opgestart. Op deze manier biedt de game de beste ervaring die mogelijk is. Om te checken of men de juiste versie heeft van de game, wordt aangeraden om op de console naar de instellingen te gaan en te zoeken voor Build 1116.8. De patch zelf bedraagt 3.3 GB aan geheugen voor de PS4 en 3.2 GB voor de Xbox One.

De productie van Red Dead Redemption 2 ging echter niet zonder slag of stoot. Gisteren verscheen er nog een rapport van Kotaku waarin (oud-)werknemers van Rockstar reageerden op de huidige werkcultuur van het bedrijf.

Bekijk nu ook de livestream van Red Dead Redemption 1 in aanloop naar de release van de gloednieuwe Red Dead Redemption 2. Om precies 13:01 wordt op dezelfde livestream de eerste gameplay getoond van Red Dead Redemption 2. Om dezelfde tijd verschijnt overigens de review van Red Dead Redemption 2 op Gamer.nl.

Red Dead Redemption 2 verschijnt op 26 oktober voor Xbox One en PS4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou