Day one-patch Mass Effect: Legendary Edition is 11,8 gb groot

Day one-patch Mass Effect: Legendary Edition is 11,8 gb groot

De patch die op de dag van lancering van Mass Effect: Legendary Edition beschikbaar komt, is blijkbaar 11,8 gb groot.

Dat is gelekt via de Sony-servers en vervolgens vermeld door Orbis Patches. De patch kan vanaf lancering gedownload worden. Volgens de beschrijving is dat om de game te stabiliseren en diverse crashes weg te poetsen. Ook moeten het verbeteringen aanbrengen aan de lichteffecten en allerlei kleine problemen met de game weghalen. EA heeft de patch nog niet officieel aangekondigd.

Mass Effect: Legendary Edition bevat remasters van de eerste drie Mass Effect-games, inclusief alle downloadbare content. De collectie verschijnt op 14 mei voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

mass effect legendary edition

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tjonge. Dat geeft vertrouwen voor de rest van de game... Waarom zou je, nota bene een remaster, rushen terwijl dat vervolgens dit soort day-one patches tot gevolg heeft? Volgens mij zijn de meeste mensen al zeer afwachtend over deze remaster. Ik hoor weinig 'must buy' kreten voorbijkomen. Zo'n day-one patch helpt de beeldvorming niet :')

0
test

@PlagueVeritas Iedere game krijgt tegenwoordig een day one patch. Gewoon een resultaat van hoe games gemaakt en uitgegeven worden. De grote van deze patch zegt helemaal niets over de kwaliteit van het product.

0

@PhydomiR *lacht in Cyberpunk*. Het zegt niets. Het impliceert echter van alles :) Jouw stelling dat iedere game dat krijgt is natuurlijk onzin. Als het gebeurt heeft dat alles te maken met de druk die de uitgever de ontwikkelaar oplegt. Dat kan best 'het nieuwe normaal' zijn maar kom niet aan met dat het 'niets zegt' over de kwaliteit van de game.

0
test

@PlagueVeritas Jammer van de Day one patch. Om toch te reageren op "ik hoor weinig must buy kreten voorbijkomen" ik vermoed dat dit per kring verschilt. In mijn vriendengroep zijn er zat mensen die om deze heruitgave staan te springen. Natuurlijk vind ik het jammer dat er een patch moet zijn, en het niet totaal op disc staat, echter ben ik het wel met @PhydomiR eens, elke game heeft een day-one patch. De reden voor die patch, klopt dan weer met wat jij zegt: de game MOET gold voor een bepaalde datum. De discs/box worden gemaakt, en dan volgt er nog een periode van 2-3 maanden voor release waarin het team nog uren besteed aan quality testing (normaal gesproken). Voorheen kwam een game uit en daar deed je het dan maar mee. met alle bugs en glitches tot gevolg. Maar nu worden de 3 maanden voor launch nog nuttig gebruikt.

0

@Krytuun "Voorheen kwam een game uit en daar deed je het dan maar mee. met alle bugs en glitches tot gevolg." Blizzard begs to differ... Al zijn ook zij ten prooi gevallen aan de aandeelhouders: zie heruitgave WCIII. Het is heel simpel: een day-one patch betekent niets anders dan dat de ontwikkelaar onvoldoende tijd heeft gehad om het product af te maken. Dat een day-one patch alsnog kan zorgen voor een goed eindproduct is mooi, maar doet niets af aan het feit dat de game in eerste instantie gewoon te vroeg richting release is gedwongen.

0
test

Was het idee van deze heruitgave niet dat het wat oude bugs oplost en een verbeterde, eigentijdse ervaring biedt? Ik zou dan verwachten dat het product niet meer zo hoeft te worden gepatchted omdat het een flinke verbetering is van de oude game...

0

@Alpaca precies! My thoughts exactly...

0
test

@Alpaca Nee. Dit is niet zomaar een heruitgaven. Het betreft hier een remake. Alle games zijn grafisch geupgrade, gameplay is gelijk getrokken tussen alle games en bugs in de originele games zijn opgelost. Dit alles wil niet zeggen dat door alle wijzigingen er geen nieuwe bugs ontstaan. Elke wijziging brengt risico's met zich mee. ik zit zelf in webdevelopment en weet heel goed hoe frustrerend het is dat je op punt 1 iets aanpast en ergens op punt 100 valt iets om. Dat gebeurd en het kan zijn dat ze daar achter komen maar dat het geen blocking bug is voor release. Vandaar de day 1 patch. :)

0

@controvi Het betreft geen remake maar een remaster. Sterker nog: volgens Bioware zelf is het eigenlijk niet eens een remaster. Meer een vernieuwde uitgave, ofzo :')

0

Aanbevolen voor jou