In special editions zit altijd wel een extraatje waar je meestal niets mee hebt, maar met de speciale edities van Dawn of War II komt daar verandering in. Relic biedt namelijk vier verschillende pakketten aan, bij vier verschillende winkels, allemaal met hun eigen extra's. En wie niet kan kiezen, kan ze ook alle vier kopen.

We beginnen met de Destroyer Wargear-set. Deze set is voor de gamers die wel van een beetje vuurkracht houden en biedt nieuwe uitrusting voor Arvitus en zijn eenheid van Devastator Marines, waaronder Devastator bepantsering, een Heavy Bolter en een raketwerper. Daarnaast kun je jouw eenheden uitrusten met vier exclusieve legerkleuren en kun je de Novamarines episode spelen. De Destroyer Wargear-set is exclusief verkrijgbaar bij Bol.com.

 

Ben je liever een geruisloze moordenaar dan kies je maar liever voor de Destroyer Wargear-set. Deze set is gemaakt voor de sluipschutters onder jullie en biedt nieuwe uitrusting voor Cyrus Scout Squad, waaronder nieuwe bepantsering, een sluipschuttergeweer en een shotgun. Ook in deze set zitten  vier exclusieve legerkleuren en kun je de Angels of Redemption episode spelen. De Sniper Wargear-set is exclusief verkrijgbaar bij Dynabyte.

Dood van boven in de Vanguard Wargear-set. Deze set is bedoeld voor de hoogvliegers van Sergeant Thaddeus en zijn Assault Marines en geeft de koper het recht op nieuwe bepantsering, een Bolt Pistol en een Chain Sword. Tevens zitten er deze set ook vier exclusieve legerkleuren en kun je de Brazen Claes episode spelen. De Vanguard Wargear-set is exclusief verkrijgbaar bij Dixons.

Het laatste pakket biedt de Sternguard Wargear-set aan. Deze set staat garant voor flexibiliteit en geeft Sergeant Tarkus en zijn Tactical Marines nieuwe bepantsering, een Bolter en enkele Master Crafted Grenades. Ook in deze laatste set zitten  vier exclusieve legerkleuren en kun je de Taurans episode spelen. De Sternguard Wargear-set is exclusief verkrijgbaar bij Free Record Shop.