Het repertoire van de Nederlandse uitgever en ontwikkelaar Davilex is, zoals bij veel gamers bekend, niet om over naar huis te schrijven. Games als A2 Racer en Amsterdoom mogen voor kinderen die jonger dan zes jaar zijn dan als 'grappig' en 'leuk' ervaren worden, de algemene kwaliteit van de titels is om van te huilen.

Davilex probeerde onlangs een herstart te maken met het ontwikkelen van Knight Rider, gebaseerd op de populaire serie uit de jaren '80 met de latere Baywatch 'hunk' David Hasselhoff in de hoofdrol. Ook de gameplay van deze game was echter ver beneden peil en het is dan ook maar de vraag of gamers zitten te wachten op nog een serie gebaseerde game van de Veenendaalse ontwikkelaar.

Eind dit jaar brengt men namelijk een digitale versie van Miami Vice op de markt, waarin gamers in de rol van het historische due Sonny Crocket en Ricardo Tubbs het opnemen tegen de onderwereld van Miami. Om de game tot een goed einde te brengen zul je uit moeten gaan van de capaciteiten van de twee heren: Sonny is namelijk meer de man voor het stealth werk, terwijl Ricardo met heftige vuurgevechten wel raad weet. Vandaag werd bekend gemaakt dat de releasedate van Miami Vice: The Game op 26 november zal zijn. We wachten de reviewcopie met smart tegemoet.