Davies: PGR3 al 18 maanden in ontwikkeling | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Nick Davies van Microsoft Game Studios heeft recent informatie vrijgegeven over het racespel Project Gotham Racing 3 op de Xbox 360. Hij vertelde dat er aan het spel al achttien maanden gewerkt wordt.

Het nieuwe spel zal Gotham TV bevatten, hiermee kun je tu en diverse televisiestations schakelen en hiermee live-wedstrijden en herhalingen van toernooien bekijken. Wanneer je ervoor kiest om een live-wedstrijd te bekijken kun je de view van de camera bepalen, zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om via een helicopter te kijken.

In Project Gotham Racing 3 zullen de omgevingen in tegenstelling tot Project Gotham Racing 2 voller zijn. Bizarre Creations heeft namelijk dit keer toeschouwers bijgevoegd, deze toeschouwers bewegen ook vloeiend omdat er de motion-capture techniek is toegepast. Dit betekent dat de bewegingen van echte toeschouwers zijn geanalyseerd om daarna met de computer het spel in te voegen.

Project Gotham Racing is momenteel voor 70 procent klaar. Ruim 35 medewerkers zorgen ervoor dat het spel voor het einde van het jaar op de markt zal zijn.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou