David Perry, de grote man achter Shiny Entertainment, werkt nu aan een MMORPG genaamd 2Moons. Dit doet hij in dienst van uitgever Acclaim, een nieuwe uitgever die alleen in naam verbonden is met het Acclaim van weleer. Het nieuwe Acclaim richt zich met name op de MMORPG-markt, waarbij men met games die volledig gratis zijn en slechts door advertenties worden bekostigd, de markt hoopt te veroveren.

2Moons is gebaseerd op de Koreaanse MMORPG Dekaron. In plaats van deze game te vertalen en op de westerse markt te gooien, heeft Acclaim ervoor gekozen het spel ook inhoudelijk aan te passen aan de behoeften van de westerse gamers. Voor Perry vormde juist deze omvorming van de game een unieke uitdaging die hij met beide handen aan wilde pakken.

Volgens Acclaim wordt 2Moons een toegankelijke MMORPG met een volwassen thema. Het spel bevat een arcade-achtig vechtsysteem, een grote nadruk op het verhaal en draait meer om het individu dan om het collectief. Hoewel het spel geheel betaald wordt via advertenties zal het mogelijk zijn deze gewoon uit te zetten wanneer je je er aan stoort! Benieuwd of dat goed komt.