"Hoe lang gaat je televisie tegenwoordig mee? Tien jaar. Deze cyclus zal waarschijnlijk iets sneller gaan vanwege het unieke aspect [van 3D-televisies]", aldus Perry tegen de website Eurogamer. "Als je de Super Bowl op de 3DTV van een vriend kijkt in Amerika, en je gaat naar huis en kijkt naar je 2DTV, dan gaan sommige mensen voor het nieuwe product."

"Stel je voor dat het een tienjarige cyclus is, ik denk dat het iets korter dan dat wordt, iets korter dan tien jaar. Acht of negen jaar is mijn gok."

Perry lanceert binnenkort de cloud-gaming service Gaikai. Hij meldde ook dat Apple nooit een concurrerend platform voor Microsoft's Xbox 360 of Sony's PlayStation 3 uit zal brengen. "Ze zullen naar een andere plek kijken om een scherm op te hangen. Ik verwacht dat ze Apple TV gaan maken. Ik zal echt geschokt zijn als ze dat niet doen. Ik bedoel niet dat kleine apparaat dat je op een televisie aan kunt sluiten, ik bedoel een echte 3DTV. Ik zal echt verbaasd zijn als ze dat niet doen. Alles met een scherm is prima voor Apple."