Fietsen, wij Nederlanders houden er allemaal van. Want waarom met de auto als je deze toch niet kan parkeren? Waarom met de bus of de tram als deze op vaste plekken stoppen en als deze 's nachts niet meer rijden? Nee, de fiets is het ultieme vervoermiddel en wij vinden het eigenlijk maar stompzinnig dat de rest van de wereld er niet ook zo over denkt.

Nu kunnen ze daar in Amerika ook wel fietsen, alleen doen ze dat bijvoorbeeld met kleine fietsjes en helmen op. Goed, iedereen zijn ding natuurlijk, en Dave Mirra doet gewoon lekker zijn ding, namelijk BMX'je rijden. Dat is in dit geval zoveel als Tony Hawk spelen op je fietsje. Dat zal hij in Europa op de PSP doen in april, maar er komt ook een Wii-versie aan. De Wii-versie heeft 12 omgevingen, 13 fietsen, aanpasbare fietsers, en natuurlijk de bewegingsgevoelige besturing.

De PSP-versie van de game werd aan de andere kant van de oceaan reeds genadeloos bekritiseerd, en de Wii-versie zal (in de VS) in juni voor een budgetprijs in de winkels liggen. Hopelijk weet ontwikkelaar Crave Entertainment de kwaliteit van de Wii-versie iets op te schroeven.

Dit zijn beelden van de PSP-versie