Dave Bautista wil dolgraag rol in Gears of War-film

Dave Bautista wil dolgraag rol in Gears of War-film

Dave Bautista maakt er geen geheim van dat hij graag in de Gears of War-film wil spelen.

Hij zou graag de rol van Marcus Fenix vertolken, laat hij weten op Twitter. "Ik kan het niet makkelijker maken", schrijft hij boven een video waarin hij zich als Fenix heeft verkleed. Gears of War-bedenker Cliff Bleszinski hoopt dat Bautista de rol krijgt. "Broer, als de designer van deel 1, 2 en 3 ben jij mijn eerste keuze", laat hij weten op Twitter. Het is nog niet duidelijk of Bautista de rol daadwerkelijk gaat spelen.

Bautista vertelde in 2018 al aan Gamespot dat hij een groot fan van de reeks is en dat Marcus Fenix een droomrol voor hem zou zijn. Bautista is ook speelbaar in Gears 5, waar hij in zowel de campagne als in multiplayer een skin is voor Marcus Fenix.

Netflix kondigde pas aan dat het samen met ontwikkelaar The Coalition werkt aan een film in het Gears of War-universum. Daarnaast komt er een animatieserie. Mogelijk volgen er na de film en de animatieserie nog meer verhalen. Het is nog onduidelijk wanneer de serie en film uitkomen. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ja hij heeft daar wel een goede body voor

0
test

@-JK- En de acteerkwaliteiten*. :)

0
test

Ik ben sowieso een groot voorstander om acteurs die fan zijn in dit soort films een rol te geven. Dat merk je op t beeld

0
test

@Frezzle Eens!! Dat zie je ook aan Deadpool bijvoorbeeld. Ryan Reynolds zijn acteerwerk is een beetje hit of mis en sinds die rol heb ik soms het idee dat hij er een beetje in blijft hangen maar Deadpool is hem echt op het lijf geschreven.

0

Aanbevolen voor jou