Datum en tijd gameplay-onthulling Star Wars Jedi: Fallen Order bekend

Datum en tijd gameplay-onthulling Star Wars Jedi: Fallen Order bekend

De datum en tijd van de gameplay-onthulling van Star Wars Jedi: Fallen Order zijn per ongeluk bekendgemaakt. EA plaatste een ingeplande livestream van de onthulling.

Vanaf 7 juni begint het EA Play-evenement op de E3, waar de pers en fans aankomende games van EA kunnen spelen. Begin deze maand maakte de uitgever bekend dat er tijdens het evenement gameplay-beelden worden getoond van Star Wars Jedi: Fallen Order, maar nu heeft EA per ongeluk ook onthuld op welke dag en tijd deze gameplay-onthulling precies plaatsvindt.

Op het Youtube-kanaal van EA verscheen vannacht

Watch on YouTube

van de uitgever, met als titel: 'Officiële gameplay-onthulling Star Wars Jedi: Fallen Order'. De stream zou live gaan tijdens het EA-Play-evenement op zondag 9 juni, om 18:30 uur Nederlandse tijd. Inmiddels is de link naar de video echter weer offline gehaald. Waarschijnlijk verschijnt deze weer een paar dagen vóór het evenement, of wanneer EA de datum en tijd van de presentatie officieel bekendmaakt.

De gameplay-onthulling van Jedi: Fallen Order vindt een paar uur vóór de E3-persconferentie van Microsoft plaats. Dit betekent wellicht dat er meer wordt verteld over Jedi: Fallen Order tijdens deze presentatie, omdat in de eerste aankondiging van het spel werd gehint naar een samenwerking met Microsoft.

Star Wars Jedi: Fallen Order draait om het falen van de Jedi Order na Episode 3. In het spel nemen spelers de rol aan van de beginnende Jedi Cal Kestis. Jedi: Fallen Order verschijnt op 15 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ontzettend benieuwd naar deze game. Hopelijk een lange game van 30+ uur met een diep combat systeem.

0

Aanbevolen voor jou