Nieuws
Super Smash Bros.

Dataminers vinden vermoedelijk nieuw dlc-personage voor Super Smash Bros. Ultimate

Nieuw personage draagt de codenaam 'Brave'

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Dataminers zijn er vermoedelijk in geslaagd een nog niet aangekondigde personage te vinden in de code van Super Smash Bros. Ultimate. Alhoewel de naam van het personage niet letterlijk benoemd wordt, draagt het personage de codenaam 'Brave'. Daarnaast worden in de code nog eigenschappen uitgelicht voor het dlc-personage Joker.

Op ResetEra wordt de code van de game besproken op basis van tweets van gebruiker 'jam1garner'. In de tweet wordt uitgelicht dat de code van de game nieuwe namen noemt van personages die nog niet gelinkt zijn aan personages. Daarbij worden drie vechters benadrukt die respectievelijk de codenamen 'Jack', 'Brave' en Packu' dragen.

Op het forum wordt uitgelegd dat de naam 'Packu' refereert naar het personage Piranha Plant. Dit personage werd al eerder aangekondigd en wordt op 15 februari 2019 toegevoegd aan Super Smash Bros. Ultimate. Dit personage is speelbaar voor alle spelers die voor 31 januari 2019 de game hebben aangeschaft.

De codenaam 'Jack' kan volgens het forum refereren naar Joker. Joker werd afgelopen december aangekondigd als het eerste dlc-personage voor Super Smash Bros. Ultimate. De codenaam 'Jack' kan mogelijk refereren naar het personage Jack Frost uit de Persona-franchise.

Super Smash Bros Ultimate

Daarmee blijft de codenaam 'Brave' over voor vermoedelijk het tweede dlc-personage voor de populaire vechtgame. Op het forum wordt de codenaam gelinkt aan het personage Erdrick uit de Dragon Quest-franchise. Volgens de website refereert de zogenaamde 'Hero'-class in Dragon Quest naar 'Yusha' in het Japans. Wanneer deze benaming direct vertaald wordt naar het Engels, staat het voor het woord 'Brave'. Hiermee wordt verondersteld dat Erdrick het tweede dlc-personage wordt voor Super Smash Bros. Ultimate.

Het is tevens niet de eerste keer dat Erdrick wordt genoemd als het tweede dlc-personage voor de nieuwe Switch-game. Eerder ging er namelijk het gerucht dat Erdrick toegevoegd ging worden na een vermoedelijke lek. Zo werd er beweerd dat er zowel een mannelijke als een vrouwelijke versie van Erdrick speelbaar wordt. Hiermee lijkt een toevoeging van het Dragon Quest-personage steeds aannemelijker.

Naast het blootleggen van informatie over een nieuw personage werden ook gegevens gevonden die eigenschappen uitlichten van de nieuwste personages. Zo wordt op dezelfde forumpost een tweet getoond die met gegevens over de snelheid van verschillende personages. Zo wordt de snelheid van Piranha Plant en 'Brave' als tamelijk langzaam gezien wanneer hij vergeleken wordt met snelheden van de personages Incineroar en Sonic. Joker kan volgens de gegevens een stuk sneller bewegen ten opzichte van de anderen en wordt vergeleken met de snelheid van Mewtwo, Charizard en Ridley.

Daarnaast wordt omschreven dat Joker hetzelfde gewicht heeft als personages Peach en Daisy en als vaardigheden een 'wall-jump', en een 'rapid-jab' kan uitvoeren. Ook wordt uitgelicht dat 'Brave' hetzelfde gewicht heeft als Cloud en ongeveer de snelheid heeft van Young Link. Ondanks deze gelekte gegevens heeft Nintendo hier nog niet op gereageerd.

Super Smash Bros. Ultimate is verkrijgbaar op de Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Half Life-schrijver Erik Wolpaw keert terug bij Valve Mijn berg GOTY’s
0

Reacties op: Dataminers vinden vermoedelijk nieuw dlc-personage voor Super Smash Bros. Ultimate

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.