Dataminers vinden controversiële Hot Coffee-cheat in GTA: The Trilogy

Dataminers vinden controversiële Hot Coffee-cheat in GTA: The Trilogy

Dataminers hebben de code van de controversiële Hot Coffee-cheat in Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition gevonden.

De code zit volgens de dataminers logischerwijs in San Andreas, aangezien die ook in de oorspronkelijke versie van de game zat. Wel melden de dataminers dat het waarschijnlijk niet mogelijk is om de cheat in te schakelen.

Hot Coffee was ook niet in te schakelen in de oorspronkelijke versie van San Andreas, maar met een mod was dat alsnog mogelijk. De cheat maakte het mogelijk om seks te hebben in de game. De ontdekking van de code in San Andreas deed veel stof opwaaien in de media. Het zorgde er ook voor dat San Andreas een 'Adult Only'-classificatie kreeg in de Verenigde Staten. Rockstar gaf uiteindelijk een versie zonder de code voor de cheat uit. Daarna volgden ook rechtszaken, waarbij moederbedrijf Take-Two uiteindelijk betaalde om te schikken.

Het is dan ook opvallend dat de code voor Hot Coffee in de pas uitgekomen heruitgave van de trilogie blijkt te zitten, ook al kan de cheat niet ingeschakeld worden. Het is niet bekend of dit de reden is dat de trilogie tijdelijk niet speelbaar is op pc. Eerder liet Rockstar weten "onbedoelde bestanden" uit de game te verwijderen.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou