Nieuws
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Dataminers vinden controversiële Hot Coffee-cheat in GTA: The Trilogy

Cheat is niet in te schakelen

Geschreven door Michel Musters op
Dataminers hebben de code van de controversiële Hot Coffee-cheat in Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition gevonden.

De code zit volgens de dataminers logischerwijs in San Andreas, aangezien die ook in de oorspronkelijke versie van de game zat. Wel melden de dataminers dat het waarschijnlijk niet mogelijk is om de cheat in te schakelen.

Hot Coffee was ook niet in te schakelen in de oorspronkelijke versie van San Andreas, maar met een mod was dat alsnog mogelijk. De cheat maakte het mogelijk om seks te hebben in de game. De ontdekking van de code in San Andreas deed veel stof opwaaien in de media. Het zorgde er ook voor dat San Andreas een 'Adult Only'-classificatie kreeg in de Verenigde Staten. Rockstar gaf uiteindelijk een versie zonder de code voor de cheat uit. Daarna volgden ook rechtszaken, waarbij moederbedrijf Take-Two uiteindelijk betaalde om te schikken.

Het is dan ook opvallend dat de code voor Hot Coffee in de pas uitgekomen heruitgave van de trilogie blijkt te zitten, ook al kan de cheat niet ingeschakeld worden. Het is niet bekend of dit de reden is dat de trilogie tijdelijk niet speelbaar is op pc. Eerder liet Rockstar weten "onbedoelde bestanden" uit de game te verwijderen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Craften en in co-op spelen in Salt and Sacrifice Dice publiceert lijst met problemen en bugs in Battlefield 2042
0

Reacties op: Dataminers vinden controversiële Hot Coffee-cheat in GTA: The Trilogy

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.