Gerucht: Respawnen binnenkort mogelijk in Fortnite

Gerucht: Respawnen binnenkort mogelijk in Fortnite

Dataminers hebben een zogenaamde Second Chance Van ontdekt in de code van Fortnite. Dit kan betekenen dat respawnen naar de game komt.

Via Twitter-kanaal FortTory dook een video op van verschillende audiobestanden die de naam 'SC_' dragen, wat volgens het kanaal staat voor 'Second Chance'. De audiobestanden bevatten onder andere geluiden van een hologram en een energiestraal.

In een latere tweet onthult een map met afbeeldingen dat de audiobestanden inderdaad staan een 'Second Chance Van.' Op de afbeelding hieronder is een blauwe bus te zien met een hologram van een Fortnite-personage. De bus heeft veel weg van de Respawn Beacons uit Apex Legends, waarop de feature is gebaseerd. In Apex kunnen spelers dode teamgenoten tot leven wekken door hun banner naar de dichtstbijzijnde Respawn Beacon te brengen.

Fortnite

Op dit moment heeft Epic Games nog niet bevestigd dat respawnen naar Fortnite komt. Eerder gaf de ontwikkelaar aan dat respawnen niet uitgesloten wordt, evenals het ping-systeem uit Apex Legends. Deze laatste feature is met Season 8 ingevoerd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ze voelen de druk van Apex... Ergens wel jammer, dan gaan de spellen weer veel op elkaar lijken, maar ja that's what the crowd wants...

0
test

@EdwinVP mij boeit dit soort games me na een paar keer spelen al niet meer.

0

Aanbevolen voor jou