Dataminers ontdekken multiplayermaps in geheime Call of Duty-demo

Dataminers ontdekken multiplayermaps in geheime Call of Duty-demo

Dataminers hebben de namen van multiplayermaps in de recent ontdekte Call of Duty-demo gevonden.

Eerder wisten enkele spelers de mysterieuze The Red Door-demo op te starten. Dat bleek men naar een titelscherm voor een game genaamd 'Call of Duty: Black Ops CIA' te brengen. Meer was er in de demo niet te doen - spelers hebben daar een disk of een speciaal account voor nodig - maar dataminers hebben nu wel informatie uit de demo gehaald.

Zo heeft men de namen van mogelijke multiplayermaps gevonden, waaronder 'KGB', 'Miami', 'Black Sea' en 'Moscow'. Ook de naam 'Tank' kwam er in voor. Eerder dit jaar lekte er al pre-alfa gameplay van een mogelijke Call of Duty-map genaamd Tank.

Verder vond men ook namen voor campagnemissies, zoals 'Prisoner', 'Armada' en 'Stakeout'. Ook zijn er een aantal woorden gelinkt aan Warzone gevonden, waaronder 'Duga' en 'Forest'. Tot slot is het woord 'silver' gevonden, dat gerelateerd zou zijn aan de Zombies-modus.

Normaliter is rond deze tijd al bekend wat de nieuwe Call of Duty-game dit najaar gaat worden. Het spel is echter nog niet onthuld - mogelijk wacht Activision Blizzard op het juiste moment.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou