Nieuws

Dataminers ontdekken nieuwe kaart van woestijn-map in PUBG

Met plaatsen als Strangle en Dirtbag

Geschreven door Eline Oosterloo op
Dataminers hebben een vernieuwde kaart van de aankomende woestijn-map ontdekt in de code van PlayerUnknown's Battlegrounds.

De nieuwe kaart is aan de code toegevoegd met de testversie van 1.0 gisteren, waardoor spelers onder andere de mogelijkheid krijgen over objecten te klimmen.

We zien een kaart met een aantal opvallende plaatsnamen, zoals Murderland, Strangle en Hard Luck. Verder is er een militaire basis in het noorden te zien en een gevangenis in het zuiden. Het is niet duidelijk of de namen nog gaan veranderen voor de officiƫle release.

Daarnaast is een jet ski ontdekt, waarvan het design erg doet denken aan een klomp of een slipper. Hiermee kunnen spelers zich binnenkort over het water bewegen.

In september werd een vroege versie van de map gevonden, die logischerwijs veel lijkt op de kaart die hieronder te zien is. De oude map is te bekijken via deze link.

Een paar dagen geleden kregen meer beelden te zien van de woestijn-map in PUBG. De map moet verschijnen wanneer PUBG uit Early Access gaat.

PUBG
Jet Ski

Dit artikel delen:

Lees meer

Rusland gebruikt gamescreenshots als 'bewijs' dat de VS met IS samenwerkt Kirby Battle Royale
1

Reacties op: Dataminers ontdekken nieuwe kaart van woestijn-map in PUBG

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  RidgeRazor

  • 15 november 2017 13:35
  De map ziet er aanzienlijk kleiner uit dan de Oost-Europese map van PUBG.. Ben benieuwd hoe zich dat gaat vertalen in gameplay en of er misschien minder dan ~95/100 mensen gedropt gaan worden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.