Dataminers ontdekken nieuwe kaart van woestijn-map in PUBG | Gamer.nl

Dataminers ontdekken nieuwe kaart van woestijn-map in PUBG | Gamer.nl

Dataminers hebben een vernieuwde kaart van de aankomende woestijn-map ontdekt in de code van PlayerUnknown's Battlegrounds.

De nieuwe kaart is aan de code toegevoegd met de testversie van 1.0 gisteren, waardoor spelers onder andere de mogelijkheid krijgen over objecten te klimmen.

We zien een kaart met een aantal opvallende plaatsnamen, zoals Murderland, Strangle en Hard Luck. Verder is er een militaire basis in het noorden te zien en een gevangenis in het zuiden. Het is niet duidelijk of de namen nog gaan veranderen voor de officiële release.

Daarnaast is een jet ski ontdekt, waarvan het design erg doet denken aan een klomp of een slipper. Hiermee kunnen spelers zich binnenkort over het water bewegen.

In september werd een vroege versie van de map gevonden, die logischerwijs veel lijkt op de kaart die hieronder te zien is. De oude map is te bekijken via deze link.

Een paar dagen geleden kregen meer beelden te zien van de woestijn-map in PUBG. De map moet verschijnen wanneer PUBG uit Early Acce gaat.

PUBG
Jet Ski
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou