Dataminer vindt bestanden voor verborgen missies in Cyberpunk 2077

Dataminer vindt bestanden voor verborgen missies in Cyberpunk 2077

Een dataminer heeft een aantal missies gevonden in de bestanden van Cyberpunk 2077 die lijken te wijzen op dlc.

Dataminer romulus_is_here heeft een aantal interessante titelnamen gevonden in de onlangs verschenen bestanden van de 1.2 patch van Cyberpunk 2077. De bestandsnamen lijken namelijk te verwijzen naar de eerste uitbreiding van de game. 

Het gaat hier om geheime missies voor de Street-levensweg, met als naam 'episode one'. Volgens de dataminer bestaan de hoofdmissies van Cyberpunk 2077 normaliter uit drie categorieën, en vallen de nieuwe bestanden hier buiten. De gebruikelijke categorieën worden genummerd van q000 tot q204.

Romulus beweert echter bestanden gevonden te hebben met een andere nummeringen, bijvoorbeeld q301. De dataminer is ervan overtuigd dat deze bestanden bedoeld zijn voor de eerste uitbreiding van de game. 

De 1.2 update van Cyberpunk 2077 is nu live en pakt onder andere het plotseling verschijnen van politie op daken aan. Hier kan je alle verbeteringen en toevoegingen bekijken.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Ik denk dat die twee zaken los van elkaar staan. Het is erg onwaarschijnlijk dat iedere werknemer kan bugfixen, ze zullen ook continu content designers, schrijvers en ander soort programmeurs in andere teams aan de slag hebben. De bugfixers zullen het wel druk hebben daar.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Het kunnen net zo goed de geschrapte missies zijn😅

0

Aanbevolen voor jou