Datamine hint naar cross-over tussen CoD: Vanguard en Attack on Titan

Datamine hint naar cross-over tussen CoD: Vanguard en Attack on Titan

Uit een datamine blijkt dat er mogelijk een cross-over tussen Call of Duty: Vanguard en Attack on Titan op de planning staat.

Dataminer Nanikos meldt op social media dat hij regels aan broncode in het eind vorige week uitgekomen Vanguard heeft gevonden waarin de mangareeks Attack on Titan wordt vermeld. Een van de speelbare operators wordt bijvoorbeeld 'aot_titan' gnoemd. Ook wordt de code 'swordtitan_attachment' gevonden.

Mogelijk gaat het om een extra bundel die voor de game gedownload kan worden, vergelijkbaar met dlc voor eerdere Call of Duty-games zoals de Rambo- en Judge Dread-toevoegingen. Dit is echter nog niet officieel bevestigd. In één van de tweets toont Nanikos ook een lijst met mogelijke wapens die naar de game komen.

Call of Duty: Vanguard is nu verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en is ontwikkeld door Sledgehammer Games - behalve de Zombies-modus, die door Treyarch is gemaakt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waarschijnlijk is het wat anders, in de vorige cods is er nog niks van een bestaande mange/anime in de game verschenen. Wel bv een anime pack maar dat is met zelfverzonnen characters (denk ik, want ik herken ze niet)

0
test

@-JK- eens moet de eerste keer zijn :P

0

Als ze dan ook het "3D Maneuver Gear" willen toevoegen.... Zo kan je trouwens ook zeggen dat er in Assasins Creed Valhala een verwijzing naar AoT zit. Er wordt immers gesproken in de intro over de Giant Ymir...

0
test

@WitteHerder Nou, aangezien Ymir al wat jaartjes (Heel wat jaartjes) eerder bestond dan AoT... Denk niet dat het zo werk haha :D

0

Aanbevolen voor jou