Nieuws
The Crew 2

Datamine bevestigt dat nieuwe The Crew-game Motorfest gaat heten

Game zou zich volgens geruchten op een eiland in Hawaï afspelen

Geschreven door Michel Musters op
Een datamine wijst er op dat de derde The Crew-game die volgens geruchten in ontwikkeling is The Crew Motorfest gaat heten.

ScriptLeaksR6 (via Insider Gaming) toont een banner met de naam van de game - er zou een 'insider programma' bezig zijn - of nog gehouden gaan worden - waar deze banner voor gemaakt is.

Vorig jaar gingen er al geruchten over het bestaan van The Crew Motorfest. Insider Gaming meldt dat het intern bekendstond als Project Orlando en dat het in eerste instantie als downloadbare content voor The Crew 2 ontwikkeld werd, maar dat het project langzaam maar zeker uitgroeide tot losstaande game.

Volgens geruchten draait de racegame op een nieuwe engine en speelt de game zich af op Oahu, een van de Hawaïse eilanden. Hoe dan ook heeft Ubisoft de game nog niet officieel aangekondigd.

Eerder vandaag gingen er ook geruchten over de mogelijkheid dat de uitgever aan twee Far Cry-games werkt - Far Cry 7 en een multiplayerproject. Far Cry 7 zou zich volgens geruchten in de wildernis van Alaska afspelen.

Dit artikel delen:

Lees meer

HBO bevestigt: The Last Of Us krijgt een tweede seizoen Klassensysteem komt volgende week naar Battlefield 2042
0

Reacties op: Datamine bevestigt dat nieuwe The Crew-game Motorfest gaat heten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.