Datamine bevestigt dat nieuwe The Crew-game Motorfest gaat heten

Datamine bevestigt dat nieuwe The Crew-game Motorfest gaat heten

Een datamine wijst er op dat de derde The Crew-game die volgens geruchten in ontwikkeling is The Crew Motorfest gaat heten.

ScriptLeaksR6 (via Insider Gaming) toont een banner met de naam van de game - er zou een 'insider programma' bezig zijn - of nog gehouden gaan worden - waar deze banner voor gemaakt is.

Vorig jaar gingen er al geruchten over het bestaan van The Crew Motorfest. Insider Gaming meldt dat het intern bekendstond als Project Orlando en dat het in eerste instantie als downloadbare content voor The Crew 2 ontwikkeld werd, maar dat het project langzaam maar zeker uitgroeide tot losstaande game.

Volgens geruchten draait de racegame op een nieuwe engine en speelt de game zich af op Oahu, een van de Hawaïse eilanden. Hoe dan ook heeft Ubisoft de game nog niet officieel aangekondigd.

Eerder vandaag gingen er ook geruchten over de mogelijkheid dat de uitgever aan twee Far Cry-games werkt - Far Cry 7 en een multiplayerproject. Far Cry 7 zou zich volgens geruchten in de wildernis van Alaska afspelen.

The Crew Motorfest

The Crew Motorfest kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou