Nieuws
Gamescom

Data van Gamescom en Opening Night Live 2023 bevestigd

Gamescom 2023 wordt van 23 tot en met 27 augustus gehouden

Geschreven door Michel Musters op
De data van Gamescom en Gamescom Opening Night Live volgend jaar zijn bevestigd.

Gamescom wordt volgend jaar van 23 tot en met 27 augustus gehouden. Gamescom Opening Night Live vindt op 22 augustus plaats - zoals gebruikelijk de avond voordat de beurs zijn poorten opent. 

De data van Gamescom volgend jaar worden met banners in de hallen waar Gamescom op dit moment worden gehouden geadverteerd. Geoff Keighley plaatste gisteren een foto in een tweet waarin dit te zien was.

De afgelopen twee jaar werd Gamescom voor een groot gedeelte online gehouden in verband met het coronavirus. Dit jaar is de beurs weer zoals vanouds geopend voor journalisten, publiek en bedrijven. De beurs is nog tot en met zondag geopend in Keulen, Duitsland.

Dit artikel delen:

Lees meer

eFootball 2023 is vanaf vandaag verkrijgbaar Ontwikkelaar speelt door The Last Case of Benedict Fox
3

Reacties op: Data van Gamescom en Opening Night Live 2023 bevestigd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Snoop213

  • 25 augustus 2022 15:21
  Haha Geoff begrijpt nog steeds niet. Dat de grote partijen hem niet serieus nemen bij Summer game fest en opening night live. Dus kunnen we deze onzin skippen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  MikkelE30

  • 25 augustus 2022 21:25
  @Snoop213 iedereen neemt Geoff serieus. De grote partijen laten aankondigingen echter niet meer aan anderen over. Hij bied nog steeds een platform voor vele andere partijen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Snoop213

  • 25 augustus 2022 21:58
  @MikkelE30 Ik vindt de Vga behalve de tijd wel toffe aankondigen hebben. Alleen bij zijn andere shows kan hij beter mee stoppen. Omdat bij de summer game fest veel grote bedrijven zelf een presentatie hebben. En tegenwoordig houden ook veel bedrijven in september een eigen presentatie dus houden die partijen hun games voor hun eigen presentaties. En ik vind het niet erg dat hij dan de kleinere games aandacht geeft. Maar wat hij fout doet is blijven raaskallen op Twitter wat voor wereld aankondigingen er allemaal zullen zijn. Die hij simpelweg niet heeft. En als je hem daar over aanspreekt wordt hij geeiriteerd. Maar bij moet gewoon snappen zeker als E3 terugkeert dat er voor summer game fest en opening night live geen plek is als je wil uitpakken met grote games. Want de show van dinsdag was lachwekkend slecht

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.