Nieuws
Pokemon Go

Referenties naar ruilsysteem gevonden in Pokémon Go-code

Ook vermeldingen van legendarische pokémon

Geschreven door Delano Zoon op

Reddit-gebruiker cokuspocus is in de code achter Pokémon Go gedoken en heeft nieuwe aanwijzingen gevonden naar een ruilsysteem voor de game.

Niantic werkt op dit moment aan het tracking-systeem en de stabiliteit van Pokémon Go, maar heeft ook beloofd om een aantal compleet nieuwe toepassingen aan de game toe te voegen, zoals het ruilen van pokémon.

Dankzij Redditor cokuspocus is het duidelijk dat Niantic al werkt aan de ruilfunctie. In een post op Reddit deelt hij zijn bevindingen, nadat hij was gaan rondsnuffelen in de code van Pokémon Go. Zo vond hij onder andere regels in de code als 'trade_search', 'trade_offer', 'trade_response' en 'trade_result'.

Hiernaast doen er een hoop geruchten de ronde over de toevoeging van legendarische pokémon zoals Mewtwo. Cokuspocus heeft hier naar eigen zeggen ook een mogelijke referentie naar gevonden in de code. De code bevat namelijk de volgende regel: 'activity_catch_legend_pokemon'.

Het is niet duidelijk wanneer en of deze functies worden toegevoegd.

Bron: Reddit

Dit artikel delen:

Lees meer

Planet Coaster Systeemvereisten Halo 5: Forge bekendgemaakt
3

Reacties op: Referenties naar ruilsysteem gevonden in Pokémon Go-code

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Ghotirey

  • 29 augustus 2016 15:27
  Ben benieuwd naar de actieve gebruikersaantallen, ik zie ze toch vrijwel niet meer in het dagelijks leven waar dat tijdens de vakantie toch wel anders was

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • N0rthstar

  • 29 augustus 2016 15:35
  @Ghotirey was ook wel te verwachten dat het na de vakantie een stuk minder zou worden. Bovendien hebben ze het zelf grotendeels verprutst met hun aanpak van releasen en problemen oplossen, vind ik.

  Het zal me niks verbazen dat ze eigenlijk nog niet klaar ervoor waren om te releasen, maar dat ze niet de zomervakantie periode wilden missen…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Ghotirey

  • 29 augustus 2016 15:49
  @N0rthstar Ik denk dat je daar best eens gelijk in kan hebben, had het eerder ook al een keer gezegd; het verbaasd me dat het core systeem van het daadwerkelijk zoeken van pokemon nog steeds niet functioneel is. In het begin werkte dat en was het leuk om te zoeken, daarna was alleen Kijkduin nog functioneel maar ja na een avondje te hebben gehangen was ik het ook wel beu, dan sta je echt alleen maar daar om dat je ze compleet wil hebben, niet omdat je het dan nog echt naar je zin hebt met de game. Alhoewel de gezelligheid wel leuk was hoor maar dan nog.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.