Nieuws
Fallout 76

Update: Nieuwe data en tijden Fallout 76-bèta bekend

Beschikbaar voor alle platformen

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er zijn nieuwe data en tijden onthuld voor de bèta van Fallout 76. In tegenstelling tot de vorige bèta's gelden deze data voor alle platformen. Bethesda heeft met de bèta's besloten om met de tijden te rouleren zodat spelers wereldwijd makkelijker toegang hebben tot de game. De lengte van de bèta's varieert tussen de vier en vijf uur.

De Nederlandse data en tijden voor de volgende Fallout 76-bèta's voor pc, Xbox One en PS4 luiden als volgt;

- 31 oktober: 00:00 - 04:00
- 1 november: 19:00 - 00:00
- 3 november: 22:00 - 02:00
- 4 november: 20:00 - 03:00

Origineel bericht: De data en tijden voor de volgende twee bèta's van Fallout 76 op de Xbox One zijn bekendgemaakt. De bèta's gaan komend weekend van start en worden ingekort tot een lengte van twee uur.

Bethesda maakt bekend dat deze twee bèta's uitsluitend beschikbaar zijn voor de Xbox One. De eerste bèta gaat van start op zaterdag 27 oktober en begint om 23:00 en eindigt om 01:00 Nederlandse tijd. De tweede bèta begint vervolgens de volgende dag op 28 oktober om 18:00 en eindigt om 20:00 Nederlandse tijd.

Ten opzichte van de vorige bèta is de speeltijd gehalveerd. Waar het bij de eerste bèta nog mogelijk was om voor vier uur te spelen, is dit nu ingekort tot twee uur. Volgens Bethesda zijn de twee bèta's van korte duur om de game op netwerkverbinding te testen en bugs te vinden.

Fallout 76

Om toegang te krijgen tot de bèta moeten spelers Fallout 76 vooruitbestellen op een platform naar keuze om dan vervolgens de stappen te volgen op de FAQ-pagina van Bethesda. Daarnaast is het benodigd om een Xbox Live Gold of PS Plus-abonnement te hebben.

Alhoewel Bethesda nog geen verdere testsessies heeft aangekondigd, is wel bekend dat de bèta toegankelijk wordt gemaakt voor PS4- en pc-spelers vanaf 30 oktober. Spelers die deelnemen aan deze testsessies kunnen hun progressie overzetten naar de game zodra het volgende maand lanceert. Daarnaast krijgen spelers 500 Atoms (in-game munteenheid) voor Fallout 76 als een bonus voor het vooruitbestellen en kan gebruikt worden om cosmetische items te kopen in de winkel.

Fallout 76 verschijnt op 14 november voor pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Waar kun je de PlayStation Classic bestellen? Deel je beste tips voor Red Dead Redemption 2
3

Reacties op: Update: Nieuwe data en tijden Fallout 76-bèta bekend

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  hubertje

  • 25 oktober 2018 17:41
  Ik vind dit echt een waardeloze beta. Als je wilt testen of je servers het aan kunnen dan laat je ze toch gewoon een heel weekend aan staan ofzo. Ik had gehoopt dat dit het geval was, dan had ik de beta ook zeker gespeeld maar nu met die tijden en zo kort ga ik het niet eens proberen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • BrutalRage

  • 27 oktober 2018 11:14
  Beta is niet voor de gamer bedoeld ook al gebruiken veel producenten het wel op die manier. Het is bedoeld om fouten te vinden. En wat ze nu met name willen weten is piel belasting. Dus niet 24/7 live maar kort en veel spelers. Heel logisch allemaal maar jammer voor ons gamer maar meer kans dat hij met launch goed werkt

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • johandy

  • 28 oktober 2018 19:18
  Tweede beta was al om 17.00 begonnen en is net afgelopen.
  Het is niet een spel om in je eentje te spelen. Dat is wel duidelijk.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.