Update: Nieuwe data en tijden Fallout 76-bèta bekend | Gamer.nl

Update: Nieuwe data en tijden Fallout 76-bèta bekend | Gamer.nl

Er zijn nieuwe data en tijden onthuld voor de bèta van Fallout 76. In tegenstelling tot de vorige bèta's gelden deze data voor alle platformen. Bethesda heeft met de bèta's besloten om met de tijden te rouleren zodat spelers wereldwijd makkelijker toegang hebben tot de game. De lengte van de bèta's varieert tussen de vier en vijf uur.

De Nederlandse data en tijden voor de volgende Fallout 76-bèta's voor pc, Xbox One en PS4 luiden als volgt;

- 31 oktober: 00:00 - 04:00
- 1 november: 19:00 - 00:00
- 3 november: 22:00 - 02:00
- 4 november: 20:00 - 03:00

Origineel bericht: De data en tijden voor de volgende twee bèta's van Fallout 76 op de Xbox One zijn bekendgemaakt. De bèta's gaan komend weekend van start en worden ingekort tot een lengte van twee uur.

Bethesda maakt bekend dat deze twee bèta's uitsluitend beschikbaar zijn voor de Xbox One. De eerste bèta gaat van start op zaterdag 27 oktober en begint om 23:00 en eindigt om 01:00 Nederlandse tijd. De tweede bèta begint vervolgens de volgende dag op 28 oktober om 18:00 en eindigt om 20:00 Nederlandse tijd.

Ten opzichte van de vorige bèta is de speeltijd gehalveerd. Waar het bij de eerste bèta nog mogelijk was om voor vier uur te spelen, is dit nu ingekort tot twee uur. Volgens Bethesda zijn de twee bèta's van korte duur om de game op netwerkverbinding te testen en bugs te vinden.

Fallout 76

Om toegang te krijgen tot de bèta moeten spelers Fallout 76 vooruitbestellen op een platform naar keuze om dan vervolgens de stappen te volgen op de FAQ-pagina van Bethesda. Daarnaast is het benodigd om een Xbox Live Gold of PS Plus-abonnement te hebben.

Alhoewel Bethesda nog geen verdere testse ies heeft aangekondigd, is wel bekend dat de bèta toegankelijk wordt gemaakt voor PS4- en pc-spelers vanaf 30 oktober. Spelers die deelnemen aan deze testse ies kunnen hun progre ie overzetten naar de game zodra het volgende maand lanceert. Daarnaast krijgen spelers 500 Atoms (in-game munteenheid) voor Fallout 76 als een bonus voor het vooruitbestellen en kan gebruikt worden om cosmetische items te kopen in de winkel.

Fallout 76 verschijnt op 14 november voor pc, Xbox One en PS4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou