Darksiders komt naar PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Na releases op PlayStation 3 en Xbox 360 afgelopen januari, wordt action adventure Darksiders in juni ook op de PC uitgebracht. De game wordt geoptimaliseerd voor PC en David Adams van Vigil belooft dat onder andere de resolutie door de gebruiker zelf bepaald kan worden en er gekozen kan worden tu en besturing met toetsenbord en gamepad.

Darksiders

Darksiders is een action adventure met in de hoofdrol één van de vier ruiters van de apocalyps genaamd War. De game speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin hoofdrolspeler War tegen engelen en demonen vecht. Hoewel gevechten een belangrijk onderdeel zijn van de game, moeten spelers ook puzzels oplo en en de wereld verkennen. Naarmate er meer van de wereld wordt ontdekt, worden er ook nieuwe vaardigheden vrijgespeeld waarmee men een eerder onbereikbaar gebied kan betreden. Darksiders wordt vaak omschreven als een combinatie van God of War en Zelda.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou