Darksiders II komt eind juni | Gamer.nl

Darksiders II komt eind juni | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game komt met verschillende pre-orderbonu en, afhankelijk van bij welke retailer spelers hun reservering plaatsen. Wie dit doet bij Game Mania of Smartoys krijgt het Death Rides-pakket met daarin een aantal exclusieve zijmi ies. Deze zouden opgeteld ongeveer twee uur aan extra content op moeten leveren, meldt THQ.

Bij de Free Record Shop (of 12Game) ontvangen spelers het Angel of Death-pakket, dat het uiterlijk van hoofdpersoon Death aanpakt, hem een ander wapen geeft en bovendien de kraai in het spel makkelijker te volgen maakt. Wie tot slot bij Bol.com of Playerone bestelt, krijgen het Deadly Despair-pakket. Hiermee wordt het paard dat spelers in de game gebruiken om de verschillende locaties te doorkruisen, sneller.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou