Darksiders II draait op Wii U, net zo mooi | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het heeft ongeveer vijf weken geduurd [tot we de game draaiend hadden op de Wii U]", vertelt THQ-baas Danny Bilson. "We hadden de game al kunnen tonen op de hardware, maar [Nintendo] heeft besloten om nog geen volledige games te tonen op de E3." Nintendo heeft tot nu toe enkel nog techdemo's laten zien om te demonstreren wat de mogelijkheden zijn van de Wii U en de bijbehorende controller.

Volgens Bilson is de Wii U nog niet perfect en moeten er nog een aantal aanpa ingen gedaan worden aan de hardware. Deze is volgens Nintendo ook nog niet definitief. Wat de precieze specificaties van de Wii U zijn heeft de uitgever daarom nog niet bekendgemaakt. Om die reden zijn ook vergelijkingen van zijn grafische kracht met die van de PS3 en Xbox 360 moeilijk te maken. Bilson zegt echter dat Darksiders II er ongeveer hetzelfde uit zal zien.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou