Darksiders-boek komt in mei | Gamer.nl

Darksiders-boek komt in mei | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

The Abomination Vault speelt zich millennia voor de eerste Darksiders-game af. De ruiters van de Apocalyps, die verantwoordelijk zijn voor de balans tu en de krachten van de hemel en de hel, ontdekken een plot om een aantal eeuwenoude wapens met onvoorstelbare kracht terug te brengen. Ruiters Death (de hoofdrolspeler uit Darksiders II) en War (uit de eerste Darksiders) gaan op jacht naar de wezens verantwoordelijk voor dit plot.

Schrijver Ari Marmell was eerder verantwoordelijk voor The Conqueror's Shadow, The Warlord’s Legacy, The Goblin Corps en het Magic: the Gathering-boek Agents of Artifice. Uitgeverij Del Rey brengt ook een "bijbel" uit met uitgebreide informatie over de wereld van Darksiders.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou