Eerder dit jaar moest Vigil bijna honderd werknemers ontslaan en niet iedereen daarvan wordt volgens Davis genoemd in de credits van Darksiders II. “Ik kwam er zojuist achter dat ik niet genoemd sta in de aftiteling van Darksiders II, terwijl 99 procent van de gebruikersinterface door mij is ontworpen”, zegt een gefrustreerde Davis op Twitter. “Wat ik op het moment verneem van voormalige collega’s, is dat ook zij niet in de aftiteling staan.”

In een verklaring noemt Vigil de beschuldiging van Davis “misleidend” en “foutief”. “We hebben inderdaad wat medewerkers van Darksiders II moeten ontslaan, maar hebben geprobeerd iedereen daarvan te noemen in de aftiteling. Davis valt onder een andere regeling en zijn contract werd om een andere reden beëindigd, net als het contract van enkele andere individuen. Zij zijn inderdaad niet opgenomen in de credits.”

Boos

Davis legt zelf uit waarom hij is ontslagen. De ontwerper kreeg namelijk dertig dagen de tijd om de gehele grafische interface te veranderen en werkte voor die taak dag en nacht. Uiteindelijk was Vigil niet tevreden en zag zich genoodzaakt om Davis en zijn team te ontslaan. Op dat moment was de interface al bijna klaar, volgens Davis.