Ontwikkelaar Merscom is op het moment bezig met twee games voor de GameCube, Darkened Skye en Outlaw Golf. Beide games zijn ports met extra's van games op andere platformen op het punt van uitkomen staan.

Outlaw Golf kennen we van de Xbox. Een soort semi-realistische golfgame, met 'realistische' gameplay en vrolijk uitziende graphics. Darkened Skye is een stuk minder bekend, maar ziet er op het eerste gezicht uit als een game in de stijl van Drakan: Order of the Flame. Volgens Merscom is de game vergelijkbaar met een Zelda-avontuur.Yesterday when walking around at Milia, we suddenly noticed two GamCube game boxes hanging at the wall of a small stand. At closer look these games turned out to be Darkened Skye and Outlaw Golf. We of course decided to talk to the guy standing at the stand, who turned out to be the president of Merscom, a new developing company founded the 1st of January! Darkened Skye op de PS2

Merscom plant de game Outlaw Golf voor het derde kwart dit jaar, de game Darkened Skye komt in het vierde kwart, om zo te kunnen profiteren van de kerst/sinterklaas koopdrukte.