Dark Void Zero vandaag uit voor PC en iPhone | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het spel verscheen ter promotie van de game Dark Void voor DSiWare en kon rekenen op opvallend positieve kritieken. Het spel zou zogenaamd een afgestofte NES-game zijn die Capcom nooit was uitgegeven. Het in januari uitgekomen Dark Void voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC zou dan uit die denkbeeldige kla ieker zijn voortgekomen. In werkelijkheid is het juist precies andersom en werd Dark Void Zero gebaseerd op Dark Void.

Dark Void Zero is een ouderwetse side-scrolling shoot em' up in de stijl van Metal Slug, Mega Man en Metroid. De speler neemt de rol in van Rusty, een testpiloot en goede vriend van Nikolai Tesla. De bedoeling van het spel is dat Rusty met zijn jetpack en geweer ervoor zorgt dat een portaal gesloten wordt.

De PC-versie is te kopen via Steam en kost 3,99 euro, de iPhone-versie in de AppStore voor 2,39 euro.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou