Dark Souls-update maakt multiplayer regiovrij | Gamer.nl

Dark Souls-update maakt multiplayer regiovrij | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Dit betekent dat spelers het nu in de multiplayer ook tegen niet-Europese spelers kunnen opnemen of zij aan zij met hen kunnen strijden. De update breekt daarnaast de DSFix en PvP Watchdog-tool. Spelers dienen de nieuwe DSFix 2.4 te downloaden om Dark Souls weer op 60fps te kunnen spelen en de geüpdate versie van PvP Watchdog-tool om willekeurige gamecrashes te voorkomen.

Dark Souls heeft de overstap van Games For Windows Live naar Steamworks al gemaakt afgelopen december. Wie zijn of haar opgeslagen data wil behouden kan dit voor 16 februari nog overzetten, daarna niet meer. De progre ie is afhankelijk van waar de speler de game heeft aangeschaft en de instructies voor de overzetting zijn hier te vinden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou