Dark Souls Remastered voor Switch uitgesteld | Gamer.nl

Dark Souls Remastered voor Switch uitgesteld | Gamer.nl

Bandai Namco heeft aangekondigd dat Dark Souls Remastered voor Switch is uitgesteld.

De Switch-versie van Dark Souls: Remastered zou op 25 mei verschijnen, maar via het Twitter-account van Dark Souls heeft de uitgever laten weten dat het spel nu ergens in de zomer van dit jaar verschijnt.

Een duidelijke reden voor het uitstel van de Switch-versie van Dark Souls: Remastered is niet bekend. De oorzaak is "vanwege de gang van zaken", volgens Bandai Namco, dus het bedrijf houdt het vrij vaag in de aankondiging.

De remaster van de originele Dark Souls bevat een verbeterde framerate en een hogere resolutie, alsmede de uitbreiding Artorias of the Aby .

Verder geeft Bandai Namco aan dat de bijbehorende Solaire of Astora-amiibo voor de Switch-versie van de game ook pas uitkomt wanneer de game voor Switch beschikbaar is. Met de amiibo kunnen spelers de Praise the Sun-houding in de game aanhouden.

Het bedrijf laat weten dat Dark Souls: Remastered voor PlayStation 4, Xbox One en pc nog wel op 25 mei verschijnt. Een precieze nieuwe releasedatum voor de Switch-versie is nog niet vrijgegeven.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou