Nieuws
Dark Souls

Dark Souls Remastered voor Switch uitgesteld

PS4, Xbox One- en pc-versies verschijnen wel op 25 mei

Geschreven door Bob van der Laan op
Bandai Namco heeft aangekondigd dat Dark Souls Remastered voor Switch is uitgesteld.

De Switch-versie van Dark Souls: Remastered zou op 25 mei verschijnen, maar via het Twitter-account van Dark Souls heeft de uitgever laten weten dat het spel nu ergens in de zomer van dit jaar verschijnt.

Een duidelijke reden voor het uitstel van de Switch-versie van Dark Souls: Remastered is niet bekend. De oorzaak is "vanwege de gang van zaken", volgens Bandai Namco, dus het bedrijf houdt het vrij vaag in de aankondiging.

De remaster van de originele Dark Souls bevat een verbeterde framerate en een hogere resolutie, alsmede de uitbreiding Artorias of the Abyss.

Verder geeft Bandai Namco aan dat de bijbehorende Solaire of Astora-amiibo voor de Switch-versie van de game ook pas uitkomt wanneer de game voor Switch beschikbaar is. Met de amiibo kunnen spelers de Praise the Sun-houding in de game aanhouden.

Het bedrijf laat weten dat Dark Souls: Remastered voor PlayStation 4, Xbox One en pc nog wel op 25 mei verschijnt. Een precieze nieuwe releasedatum voor de Switch-versie is nog niet vrijgegeven.

Dit artikel delen:

Lees meer

Drie nieuwe voertuigen naar GTA Online dankzij update Radical Heights (hands-on)
1

Reacties op: Dark Souls Remastered voor Switch uitgesteld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • El Ninjo

    • 18 april 2018 14:49
    Wat in het vat zit verzuurt niet, beter wat meer tijd om de laatste oneffenheden weg te werken dan een te vroeg gereleasde game vol met bugs.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.