Dark Souls Remastered krijgt netwerktest op 11 en 12 mei | Gamer.nl

Dark Souls Remastered krijgt netwerktest op 11 en 12 mei | Gamer.nl

Dark Souls Remastered is op 11 en 12 mei gratis te spelen dankzij een netwerktest.

Dat staat aangegeven op de officiële website. Het doel van deze test is om de netwerkkwaliteit te verifiëren. Er zijn geen inschrijvingen nodig dus zolang spelers een PlayStation 4 met PlayStation Plus of een Xbox One met Xbox Live hebben kunnen zij meedoen. Voor de Switch komt ook een netwerktest, maar daarvan zijn nog geen datums bekend.

De tests zijn niet de volle twee dagen beschikbaar. Op beide dagen zijn de servers online tu en 19.00 en 22.00 Nederlandse tijd. Spelers hebben een code nodig om deel te nemen aan de test en die kunnen worden verkregen in de eShops. De spelgegevens moeten van tevoren gedownload worden. Het is vanaf vandaag tot en met maandag 7 mei mogelijk het spel alvast te downloaden. Progre ie wordt helaas niet overgedragen naar de volledige versie van het spel.

Dark Souls Remastered is vanaf 25 mei te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het spel komt later deze zomer ook uit op de Switch, maar daarvoor is nog geen specifieke datum bekend. Bovendien krijgen spelers op Steam korting als ze in het bezit zijn van de Prepare to Die-uitgave.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou