Dark Souls Remastered is de helft van de prijs voor eigenaars van het origineel op pc | Gamer.nl

Dark Souls Remastered is de helft van de prijs voor eigenaars van het origineel op pc | Gamer.nl

Bandai Namco heeft bekendgemaakt dat eigenaars van de eerste Dark Souls op pc flinke korting krijgen op de aankomende remaster.

Het aanbod wordt door Bandai Namco een 'loyaliteitsaanbieding' genoemd en geeft eigenaars van Dark Souls: Prepare to Die Edition op pc 50% korting op Dark Souls Remastered.

In januari verscheen korte tijd een bericht over een aanbieding op de reserveringspagina van de remaster, maar Bandai Namco liet al snel aan PC Gamer weten dat eigenaars van het origineel geen korting zouden krijgen. Waarom de keuze nu is gemaakt om alsnog de remaster voor een lagere prijs aan te bieden is onduidelijk.

De korting is alleen beschikbaar via Steam. Wanneer men Dark Souls: Prepare to Die Edition in hun bibliotheek hebben staan krijgen ze automatisch 50% korting bij het aanschaffen van Dark Souls Remastered. Deze orginele versie wordt overigens vanaf 9 mei niet meer verkocht op Steam.

Dark Souls Remastered verschijnt op 25 mei voor PlayStation 4, Xbox On en pc. De Switch-versie is recentelijk uitgesteld en moet "later deze zomer" verschijnen. De remaster bevat een verbeterde framerate en een hogere resolutie, een co-op modus voor zes spelers en de uitbreiding Artorias of the Aby .

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou