FromSoftware-directeur Hidetaka Miyazaki is geïnteresseerd in battle royale-games

FromSoftware-directeur Hidetaka Miyazaki is geïnteresseerd in battle royale-games

FromSoftware-directeur Hidetaka Miyazaki geeft aan interesse te hebben in het battle royale-genre.

In een recent interview met The Telegraph, werd de directeur gevraagd over de mogelijkheid dat de ontwikkelaar van Dark Souls en het aankomende Sekiro: Shadows Die Twice ooit een battle royale-game gaat maken.

"Er is altijd de mogelijkheid", vertelt hij. "Deze games zijn erg leuk. En we zijn geïnteresseerd in de patronen die er mee gemaakt worden. Als wij het zouden doen, zou het wel een beetje anders worden! Maar we zijn zeker geïnteresseerd en er is zeker een mogelijkheid in de toekomst. We zouden het geweldig vinden om ooit een poging te wagen."

Het battle royale-genre wordt steeds uitgebreider en vloeit voort in diverse genres, van shooters als Fortnite en Apex Legends, tot puzzelgames als Tetris 99.

Dark Souls Remastered

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Oh hell no ga bloodborne 2 maken, stap op met je battle royale XD

0

@rpenning Als ze een goede netcode weten neer te zetten zie ik dit wel zitten op zich. Ik zie überhaupt liever geen BB2, laat FromSoft maar lekker aan nieuwe IP's werken. Daar ligt hun grootste kracht.

0

@Witty1889 hoezo geen bloodborne 2? Daar zit ik zelf juist wel op te wachten met een ps5. Nieuw IP mag ook zoals sekiro maar een nieuw vervolg vind ik ook helemaal prima. Battle royal? Wellicht dat ze er iets leuks van kunnen maken maar heb liever single player games van fromsoft want die zijn gewoon heel erg goed.

0

Aanbevolen voor jou