Dark Souls-games zijn wereldwijd 27 miljoen keer verkocht

Dark Souls-games zijn wereldwijd 27 miljoen keer verkocht

Er zijn wereldwijd inmiddels meer dan 27 miljoen exemplaren van games uit de Dark Souls-reeks verkocht.

Dat heeft FromSoftware aangekondigd. Dat zijn twee miljoen exemplaren meer dan in juni 2019, de vorige keer dat de ontwikkelaar de verkoopcijfers van de franchise onthulde.

In 2011 verscheen Dark Souls, een spiritueel vervolg op het in 2009 verschenen Demon's Souls. Er zijn inmiddels drie delen en een remaster verschenen in deze uitdagende franchise. Daarnaast heeft FromSoftware ook andere games uitgebracht die soortgelijke, uitdagende gameplay bieden, maar niet onder de Dark Souls-reeks vallen, zoals Sekiro: Shadows Die Twice. Op dit moment werkt men aan Elden Ring.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toch alweer te lang geleden dat er een echte dark souls uitkwam. De betere souls-like games zijn ook goed maar ik ben toch meer fan van de sfeer van Dark souls. Een demon's souls remake zou ook fantastisch zijn.

0

@melody Beslist. Meer Dark Souls a.u.b. Ik wacht met smart op nieuws over Elden Ring. En ja, een Demon's Souls-remaster zou mooi zijn. Ik heb geprobeerd Demon's Souls op de PC te spelen; heb een PS-versie aangeschaft, allerlei software gedownload om het spel aan de gang te krijgen, was vreselijk blij toen ik het spel kon starten, todat ik erachter kwam dat het spel met een muis nauwelijks gespeeld kan worden. En ja, controllers zijn toch echt niet mijn ding. FromSoft plaagt ons al een tijdje met mogelijk nieuws over Elden Ring. Het wordt tijd dat er concreet nieuws over naar buiten komt ... !

0
test

@Montanus Is dat met de andere souls spellen anders ? Dat ze wel oke spelen met muis en keyboard? Ik heb het wel eens met DS2 geprobeerd maar snel weer naar controller gegrepen. Maar ik voel me doorgaans comfortabel met beide opties afhankelijk van het soort game.

0

@Montanus Ik ben nu stiekem ook heel nieuwsgierig naar je ervaring met muis+toetsenbord bij de andere Souls-spellen? Het lijkt me echt onspeelbaar op die manier, maar ik heb het nog nóóit geprobeerd, dus nu ben ik wel een beetje gekieteld.

0

Zelf ben ik echt aan her wachten op bloodborne 2 maar deze reeks is echt een top serie. Enige die ik nog niet gespeeld heb is demon souls dus kom maar op met die remaster! Daarnaast was sekiro ook wel leuk maar staat wel onderaan de lijst. Zit met smart te wachten op meer informatie omtrent elden ring

0
test

@Shinjite Ik had gelezen dat de Bloodborne een one-off was. Ze blijven nu doorgaan met nieuwe unieke titels, zoals Sekiro en nu Elden ring.

0

@rashura Als ze Bloodborne nu eens voor de PC beschikbaar maken ... Ik heb ergens gelezen, misschien wel op Gamer.nl, dat er spoedig een soort streamingdienst beschikbaar komt, die PS-exclusives beschikbaar maakt voor andere platforms. Ik vind het een uitstekend plan!

0

Aanbevolen voor jou