Dark Souls 2 krijgt dlc-trilogie | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De dlc speelt zich af in compleet nieuwe omgevingen, met nieuwe vijanden en eindbazen. De trilogie gaat van start met Crown of the Sunken King. Dit eerste deel verschijnt op 22 juli voor pc en Xbox 360 en de dag erna voor PlayStation 3. De tweede episode, Crown of the Old King, verschijnt op 26 en 27 augustus en het slotstuk, Crown of the Ivory King, op 23 en 24 september.

Het idee achter de trilogie is dat spelers op zoek gaan naar drie kronen die voorheen van Drangleic's King Vendrick waren. De dlc is ook via een Season Pa verkrijgbaar, die vanaf vandaag op Steam en pc beschikbaar is voor 24,99 euro. Daarmee krijgen spelers toegang tot de complete trilogie. Het is niet bekend hoeveel ze afzonderlijk gaan kosten. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou