Massive Multiplayer games zijn populair en worden steeds mooier. Nu spelen nog veel mensen EverQuest of andere titels binnekort kan je het vervolg van Anarchy Online gaan spelen en vele andere titels. Mythic Entertainment is nu al jaren bezig met Rpg titels van textbased tot nu. Spellbinder was hun laatste titel die in 1999 werkt gereleased en sommige rpg liefhebbers waren er erg enthousiast over.

Nu komt Mythic Entertainment binnekort met Dark age of camelot, dit spel is gebaseerd natuurlijk op een legende en speelt zich af in de tijd van King arthur en de ridders van de ronde tafel. Ze zijn op dit moment al in de tweede fase van beta testen. Alle beta testers lopen nu rond op Albion deze nieuwe realm is pas online gezet voor de closed beta testers.

Zdnet.com heeft een preview van 4 pagina's in totaal.Choice Votes

Shadowbane 1170

Anarchy Online 910

Ultima Worlds Online: Origin 797

Dark Age of Camelot 362

EVE: the second genesis 349

Shadowbane wint met een aardige voorsprong en heet niet veel te vrezen. De rest is echter allemaal erg dichtbij elkaar zoals je ziet, 114 votes meer voor Ultima Worlds en ze stonden tweede.

Als je natuurlijk speler bent van EverQuest, Ultima Online of Asheron's Call zal je deze titel ook zeker met open armen ontvangen. Alle basic features zitten erin zoals rassen, vechten met vreemde monsters en ga zo maar door. Deze titel stond pasgeleden nummer 4 van de lijst voor de meest verwachte MMORPG games. Als je een liefhebber van dit soort titels bent raad ik je zeker aan om de preview te lezen, er staat bijna alles in wat je van deze titel kan gaan verwachten. Ik heb op dit moment alleen nog maar fantasy titels gezien, daar komt iedergeval verandering in met titels zoals Necron en EVE-Online.