Dante van DmC Devil May Cry niet meer zo stijlvol | Gamer.nl

Dante van DmC Devil May Cry niet meer zo stijlvol | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Zijn bewegingen zijn minder geraffineerd dan in de voorgaande delen van Devil May Cry", aldus Antoniades. "Ik zou niet willen zeggen dat hij nog onervaren en naïef is, het kan hem gewoon geen zak schelen." De nieuwe vechtstijl komt voort uit het feit dat Dante in zijn jeugd aan zijn lot is overgelaten en gedwongen werd te overleven in een wereld overheerst door demonen. 

Antoniades meldt ook dat de muziek in het spel reageert op hoe goed spelers het doen. Naarmate zij combo's maken en moves aaneenschakelen, komen er meer lagen in de nummers die op dat moment te horen zijn. Zodra spelers de hoogst mogelijke waardering voor hun speelstijl behalen, zijn daarbovenop nog schreeuwende vocals te horen. DmC Devil May Cry voor Xbox 360 en PlayStation 3 staat gepland voor volgend jaar. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou