Daniel Radcliffe en Bill Paxton spelen in GTA docudrama | Gamer.nl

Daniel Radcliffe en Bill Paxton spelen in GTA docudrama | Gamer.nl

Daniel Radcliffe en Bill Paxton gaan beiden spelen in de op Grand Theft Auto gebaseerde docu-drama Game Changer. Dat meldt BBC op zijn officiële website.

Radcliffe gaat de rol spelen van Sam Houser, de mede-oprichter en president van uitgever Rockstar Games. Baxton gaat de rol van advocaat Jack Thompson op zich nemen. Eerder werd al bekend dat de acteur uit Harry Potter in onderhandeling was met BBC, nu is bevestigd dat hij de rol heeft gekregen.  Baxon is onder andere bekend van de films Aliens, True Lies en Titanic.

Het script is geschreven door acteur en scriptschrijver James Wood en is gebaseerd op een boek van David Kushner genaamd, Jacked: The Outlaw Story of Grand Theft Auto. Het drama focust zich op spanningen tu en Rockstar Games en de anti-game activist Jack Thompson.

Geen vertrouwen
Niet iedereen die betrokken is geweest bij de ontwikkeling van de eerste Grand Theft Auto-game heeft vertrouwen in de docudrama van BBC. Zo zegt schrijver Steve Hammond dat hij het opmerkelijk vindt dat geen van de programmeurs die hij heeft gesproken iets over de docudrama weet. Ook is hij bang dat het team wordt uitgebeeld als een stel vreemde mensen.

Het is nog niet bekend wanneer de docudrama in première gaat. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou