Danganronpa: Another Episode komt deze herfst naar Vita | Gamer.nl

Danganronpa: Another Episode komt deze herfst naar Vita | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De game kwam in september vorig jaar al uit in Japan. Het is een spin-off die zich afspeelt tu en Danganronpa: Trigger Happy Havoc en Danganronpa 2: Goodbye Despair. Beide games kwamen vorig jaar uit op de Vita in Europa.

Komaru Naegi, het zusje van Makoto, zit opgesloten in een mysterieus appartement. Byakuya Togami gaat naar Towa City om haar te redden, maar krijgt te maken met een leger Monokuma's. Het is aan Toko Fukawa en Komaru om samen te werken en niet alleen de Monokuma's te overleven maar ook een groep kinderen genaamd de Warriors of Hope.

De speler kan met beide personages spelen in deze third-person shooter en krijgt een hacking gun om Monokuma's mee te belagen en met objecten te interacteren. Ontwikkelaar Spike Chunsoft toont een trailer van de game en een aantal screenshots.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou