DanceDanceRevolution voor de PS3 krijgt Move-ondersteuning | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"DanceDanceRevolution PS3 zal voor het eerst in de geschiedenis van de serie een echt interactieve danservaring bieden met PlayStation Move, omdat het spelers uitdaagt om tegelijkertijd hun handen en voeten te gebruiken en brengt daarmee de meest ritmische en realistische danservaring tot nu toe naar de PlayStation 3", zo valt te lezen in een persbericht van Konami.

 "Daarnaast staat de compatibiliteit met PlayStation Eye spelers toe om foto's te nemen van hun kamer en daaraan dansclubelementen aan te voegen om van hun huis een virtuele dansplek te maken", vervolgt het bericht. 

DanceDanceRevolution staat gepland voor later dit jaar en bevat 25 'bekende', gelicenseerde nummers evenals 25 liedjes van bij Konami aangesloten artiesten. Konami heeft aangekondigd het spel deze week, op 12 augustus, publiekelijk uit de doeken te doen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou