De dansgame is tijdens 35 van de concerten van Minogues Europese tour speelbaar. De tour wordt voorzien van een marketingcampagne op internet, sociale netwerksites en Xbox Live. Microsoft krijgt backstage-toegang tot de concerten, om daar video's te maken die worden doorgeplaatst op de Facebook-pagina's van Xbox.

Op de Facebook-pagina's worden spelers bovendien uitgedaagd om in Dance Central te dansen op het nummer Can't Get You Out of My Head en de video hiervan vervolgens te uploaden om kans te maken op diverse prijzen. "Ik vind het geweldig dat Dance Central mijn Europese tour sponsort", aldus Kylie. "Het past er perfect bij. Mijn fans kunnen ook hun eigen dansmoves uittesten omdat Can't Get You Out of My Head één van de nummers in Dance Central is - veel geluk toegewenst!"

Dance Central

In Dance Central kunnen spelers dansen op diverse nummers. Via Kinect moeten spelers de dansbewegingen op het scherm imiteren. Hoe beter ze dat doen, hoe hoger de score. Dance Central is ontwikkeld door het onlangs door Viacom verkochte Harmonix. Die studio was eerder verantwoordelijk voor de eerste twee Guitar Hero-games en de Rock Band-reeks.