Sony toont Rhino en klassiek pakje voor Spider-Man | Gamer.nl

Sony toont Rhino en klassiek pakje voor Spider-Man | Gamer.nl

PlayStation, Marvel, en Insomniac Games zijn samengekomen om een href="https://www.playstation.com/en-us/games/marvels-spider-man-ps4/daily-bugle-issue-2/">online versie van de Daily Bugle</a> te publiceren. Dit is inmiddels de tweede uitgave van de online krant die ook voorkomt in de games, films en comics. De <a href="https://www.playstation.com/en-us/games/marvels-spider-man-ps4/daily-bugle-issue-1/">eerste editie van de online krant</a> werd tijdens de E3 online geplaatst.

In de krant staat beschreven hoe Spider-Man een gevecht aan ging met Rhino.

"Spider-Man heeft uiteindelijk de gehoornde heethoofd weten neer te slaan, maar alleen nadat het destructieve duo door een stadsdeel heen raasde en de geliefde ijsbaan kapot maakte," staat in de krant. "Nu dat Rhino is verscheept naar The Raft, een zwaar beveiligde gevangenis, resteert de vraag: moeten belastingbetalers nu de rekening van meerdere miljoenen gaan betalen?"

In de krant staat een advertentie van worstelaar Crusher Hogan. Wie het langer dan drie minuten volhoudt met de worstelaar krijgt volgens de advertentie honderd dollar. Crusher Hogan is een worstelaar waartegen Spider-Man voor het eerst formeel zijn krachten heeft gebruikt. De aanwezigheid van Hogan is vooralsnog niet door PlayStation, Marvel of Insomniac Game aangekondigd. Waarschjinlijk hint dit naar een verschijning van de worstelaar in de game.

Tenslotte heeft PlayStation de plaatsing van de krant aangekondigd via Twitter. Hierin wordt tevens het kla ieke kostuum van Spider-Man uitgelicht.

Spider-Man is vanaf 7 september exclusief beschikbaar voor PlayStation 4.

Rhino
advertentie in de online versie van de Daily Bugle
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou