Hoewel lang niet iedereen staat te trappelen met de komst van de Urban Lifestyle in videogames, met de nodige rides, bling bling en rapmuziek, heeft haast elke uitgever wel zijn product klaar staan. Zo doet ook Konami een bling in het zakje met Crime Life: Gang Wars, waarin je voor een gangster Tre een leventje als gangster uit mag stippelen.

Vandaag maakt Konami bekend dat de rappers van formatie D12 hun uiterlijk en muziek voor het spel zullen verlenen. De belangrijkste karakters in het spel zullen vertolkt worden door de diverse leden (de wereld zou onlogisch zijn als het er geen 12 waren) van de rapformatie. Ook heeft D12 een speciale titelsong voor het spel geschreven.

Voor wie vreest het hele spel Bizarre, Proof, Swifty, Kon Artis en Kuniva te moeten aanhoren, is er goed nieuws, want ook andere, minder bekende Hip Hoppers doen zo hun zegje op de soundtrack. Hieronder veelzeggende namen als Guvnor P, Doom Man and Jason Flemyng, Seyi, Sweetie Ire en Dek the Raw. Crime Life verschijnt in september op PS2, Xbox en PC.