Nieuws

Cyberpunk adventure Technobabylon nu uit op iOS

Is al geruime tijd verkrijgbaar op Steam

Geschreven door Michel Musters op
De Steam-game Technobabylon is nu ook verkrijgbaar op iOS. De game kost 5,49 euro.
De adventure is ontwikkeld door Technocrat Games en speelt zich af in 2087, waarin twee detectives jagen op de 'Mindjacker', een slechterik die zichzelf in het brein van onschuldige mensen hackt. Ze geloven dat het volgende slachtoffer Latha Sesame is, die verslaafd is een aan cyberspaceruimte genaamd Trance.


De ontwikkelaar omschrijft de game als "Blade Runner ontmoet Police Quest". De game is al twee jaar verkrijgbaar op Steam, waar ook een gratis demo te downloaden valt.

Gamer.nl gaf de pc-versie een 8 en schreef: "Technobabylon is een brok nostalgie en niet alleen op het gebied van klassieke adventuregames. Knipogen naar Blade Runner zorgen voor een bijzondere sfeer, terwijl de fictieve problemen uit de toekomst (nu al) doen verlangen naar vroeger. In dit verhaal is moderne technologie de aanstichter van een doemscenario dat niet ver in de toekomst ligt. Kijk even om je heen in de trein en je merkt dat de vertelling kundig leent van de werkelijkheid."

Dit artikel delen:

Lees meer

We Happy Few verschijnt op 13 april in de winkels Crackdown 3 uitgesteld naar de lente van 2018
1

Reacties op: Cyberpunk adventure Technobabylon nu uit op iOS

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Xbox One GTA V

    • 17 augustus 2017 16:35
    Zo dom dat de switch geen gebruikt maakt van dit soort titels. Het zou ook veel beter voor de switch zijn om een soort android achtige playstore te hebben.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.