Cyberpunk 2077 wordt niet meer uitgesteld

Cyberpunk 2077 wordt niet meer uitgesteld

Er is geen risico dat Cyberpunk 2077 nog verder wordt uitgesteld. Dat heeft ontwikkelaar CD Projekt Red aangegeven tijdens een gesprek met investeerders.

De game zou in eerste instantie in april van dit jaar uitkomen, maar werd uitgesteld naar 19 november. Volgens de ontwikkelaar verloopt de optimalisatie goed en ziet de game er prachtig uit. Het team is dicht bij een voltooide versie die ter certificatie kan worden ingestuurd. "19 november is de enige dag die we hebben en we zullen leveren", zegt CEO Adam Kiciński.

Er werd nog meer informatie gedeeld tijdens het gesprek. Zo zal de multiplayer wel microtransacties krijgen, maar zullen die niet agressief zijn en zal de ontwikkelaar fans eerlijk behandelen. Ook zou het verhaal drie keer groter zijn dan dat van The Witcher 3 en komt er geen publieke bèta.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oh? Cd project staat bij mij in de top 3 en heb veel respect voor ze maar maar weet nog goed dat zij een tijdje geleden aankondigde dat ze geen microtransancties zouden hebben en zelfs andere belachelijk maakte... En nu gebruiken ze het zelf in hun multiplayer, en dat is wel oke dan volgens hun? Maybe herinner ik het mij verkeerd maar zo iets was t toch? Game staat trouwens sinds de aankondiging al in mijn steam library. Zin in! :D

0
test

Ik zag "cyberpunk" en "uitgesteld" en was klaar om uit m'n stekker te gaan. Tot ik de zin echt las ;)

0

Aanbevolen voor jou